Aparate Aer Conditionat

SERVICE SI REPARATII AER CONDITIONAT

   Pentru a va asigura ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat este in perfecta stare de functionare in perioadele caniculare nu intarziati revizia tehnica periodica care se impune a fi facuta in special primavara.

service - aer conditionat timisoara

   De ce este atat de importanta revizia periodica? Datorita riscurilor care pot sa apara si anume:

   * pierderile de freon determina scaderea randamentului aparatelor de aer conditionat cu risc asupra cresterii consumului de energie.

   * dezvoltarea de mucegai si bacterii la nivelul turbinei si a bateriei de racire prezinta riscuri asupra sanatatii sistemului respirator.

   * infundarea furtunului de drenaj al condensului poate duce la scurgerea condensului in interior (in casa).

   De asemenea, operatiile de revizie si intretinere periodica sunt foarte importante pentru ca in urma acestor interventii pot fi detectate diverse afectiuni care remediate in timp util prelungesc durata de viata a aparatului dvs.

   Societatea noastra asigura service, reparatii , revizii periodice atat pentru aparatele de aer conditionat comercializate cat si pentru cele achizitionate de la alti furnizori. De asemenea realizam operatii de intretinere si service pentru chillere industriale!

   Pentru informatii privind preturile consultati oferta noastra curenta sau pentru detalii si o eventuala programare contactati-ne la numerele de telefon afisate.

 

 

Aer conditionat Timisoara